top of page
  • Foto van schrijverJohan Vercauteren

Wij zijn WILD van deze wijnenCarnivor Cabernet Sauvignon

De Carnivor Cabernet Sauvignon is een bijna inktzwarte wijn die groots en gedurfd van smaak is. De wijn heeft aroma's van donker fruit, bessen, koffie, mokka en getoast eiken, dit alles omringd door een herkenbare souplesse en zijdezachte afdronk. Perfecte begeleider voor stevige vleesgerechten en wildbereidingen.


Fabre De Montmayou

Een krachtige wijn met een juiste dosis ronding en stevigheid. Rijke aroma’s van rood fruit en toetsen van verse bloemen zorgen voor het perfecte evenwicht. De druiven zijn afkomstig van 50 jaar oude wijnranken uit de legendarische regio Lujan de Cuyo. Na een uiterst selectieve en manuele oogst rijpt deze Malbec 12 maanden op Franse eiken vaten. Doet het zeer goed bij gegrild vlees, konijn, sterke kazen en chocolade.


Eghemon Passimiento

Een intens robijnrode wijn. In het bouquet kruidig met hints van kersen, zwarte kersen en pruimencompote. Fijn en fluwelig op het palet, aangehouden stevige, ronde tannine in de afdronk. Doet het zeer goed bij stoverij en Aziatische gerechten.


Ontanion

Complexe geuren van rijpe braambessen, rode bessen en kersen, afgerond met een toets zoethout. Ook in de smaak komt het fruit terug. Zachte tannines maken het geheel af met een lange, aangename afdronk. Deze blend van Garnacha, Graciano en natuurlijk Tempranillo vormt een echte Rioja die niet teleurstelt in karakter. De Tempranillo is afkomstig van oude wijnstokken die al meer dan 100 jaar topdruiven geven.

Doet het zeer goed bij een rosbief met groentenkrans.

댓글


bottom of page